Kurs

Hjem » Kurs

Våre kurs

Vi tilbyr en rekke profesjonell kurs i personsikring, med flotte kurslokaler i Drøbak i Akershus, i tillegg til at vi gjerne reiser ut til deg for å holde kurs.
Gå til påmelding

Klatrekurs

Kurs 1: Arbeid betong og gittermaster. Kurs 2: Håndverkere i industri og bygg. Kurs 3: Spesifikk klatring i tremaster. Kurs 4: Fallsikringskurs for spesifikk høydearbeid

Fallsikringskurs

ST Dahl, har igjennom flere år holdt forskjellige kurs i begrenset fallsikring på en dag, som dekker et spesifikk arbeidsområde, eller et komplett fallsikringskurs på to eller tre dager

Kompetent personkurs

Med verdens største og ledende bedrift i ryggen, Sperian vil våre dyktige instruktører gi deg en grundig opplæring i hvordan du foretar årlig kontroll av bløtevarer innen fallsikringsutstyr.

Siloheiskurs

ST Dahl har kurs av heisførere til silo- og sjaktarbeid. Siloheis er en transportabel personheis/senkesystem for mennesker som må ned i siloer, tanker eller andre lukkede områder hvor annen sikker tilkomst ikke er mulig.

Fasadeheiskurs

Med et fasadeheiskurs lærer du hvordan du kobler opp og styrer en fasadeheis og alt rundt personsikkerheten når du skal utføre trygt arbeid som å reparere noe, skifte ut noe eller vaske fasaden.

Tilpasset kurs

Vi kan sette sammen kurs med innhold tilpasset bedriftens behov. Fortell oss hva du trenger, så tilpasser vi etter ønske.
mann klatrer i høyden

Gå til påmelding

KURSKALENDER

Se hvilke kurs vi allerede har satt opp, i tillegg til hvilke kurs du kan sende forespørsel om at vi skal ha fremover.